Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@16:27:25 GMT

برای اختصاص ارز واردات جو، ۱۶ سکه بدهید!؟

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۵۷۹۹۷

برای اختصاص ارز واردات جو، ۱۶ سکه بدهید!؟

خبرگزاری تسنیم: فضل خرم مدیر عامل اتحادیه تعاونی عشایری دامداران متحرک امروز در نشست خبری با انتقاد از مشکلات تامین نهاده‌های دامی و اختصاص ارز برای واردات این محصولات گفت: در شرایط فعلی قیمت تمام شده هر کیلوگرم دام زنده تا ۴۲ هزار تومان افزایش یافته، اما اگر دامداران نتوانند دام خود را به قیمت فروش برسانند با مشکلات جدی روبرو خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای واردات ۹ هزار تن جو وارداتی (با ارز ۴۲۰۰ تومانی) ۶ ماه است که در صف هستیم، اما هیچ ارزی به ما اختصاص داده نشده است، اما واسطه‌هایی هستند که می‌گویند مبلغی را به ما بپردازید تا ارز شما به سرعت اختصاص یابد.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی عشایری دامداران متحرک در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم گفت: در ابتدا برای تخصیص ارز واردات این ۹ هزار تن جو از ما ۱۶ سکه بهار آزادی خواستند و حالا پیشنهادی داده شده که بر مبنای اختصاص هر ارز ۴۲۰۰ تومانی ۲۰۰ تومان به واسطه داده شود.

خرم گفت: در شرایط فعلی دولت مقرر کرده که از این بعد به جای جو به دامداران کنسانتره و خوراک دام تحویل شود که این امر موجب صرفه جویی و مصرف خوراک و افزایش عملکرد خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه قیمت فروش دام عشایر چقدر است و در صورت عرضه پایین‌تر از این قیمت عشایر چه واکنشی خواهند داشت گفت: شرایط موجود هزینه‌های تولید را بالا برده است و در صورتی که دام عشایر کمتر از ۴۰ تا ۴۲ هزار تومان به فروش رود تولید به صرفه نیست، اما در شرایط فعلی در مناطقی که دسترسی به دام عشایر سخت است هر کیلوگرم دام زنده بیشتر از ۳۵ تا ۳۶ هزار تومان خریداری نمی‌شود.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی عشایری دامداران متحرک افزود: در صورتی که این شرایط تداوم داشته باشد عشایر و دامداران دیگر اقدام به تولید نخواهند کرد و بعد از فروش محصول خود در سال جاری برای سال آینده اقدامی نخواهند داشت که این امر مشکلات اجتماعی در بحث مهاجرت و بیکاری ایجاد خواهد کرد.

خرم تاکید کرد: اگر دولت به دنبال جلوگیری از افزایش قیمت‌ها است و می‌خواهد محصولات پروتئینی به قیمت مناسب به دست مصرف کنندگان برسد باید نهاده‌های تولید را نیز با قیمت مشخص شده به دست دامداران برساند و از آن‌ها نیز گوشت و دام را با قیمت مد نظر بخواهد.

وی در پاسخ به این سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه چقدر افزایش نرخ ارز منجر به قاچاق دام زنده از کشور شده است گفت: بنده به شخصه باور ندارم که قاچاق دام زنده وجود داشته باشد، اما باید متذکر شوم که اطلاعات من در این خصوص دقیق نیست.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی عشایری دامداران متحرک افزود: ذات حرکت عشایر در مرز‌ها است، اما در شرایط فعلی که می‌گویند گوشت قرمز ارزان شده به دلیل آن است که قاچاق انجام نمی‌شود و برای دام‌ها پلاک صادر شده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: ارز واردات جو سکه رشوه شرایط فعلی دام زنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۷۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی

ایسنا/لرستان مدیرکل دامپزشکی لرستان از تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی خبر داد.

مصطفی زبردست امروز (۱۶ اردیبهشت ماه) گفت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است. در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بودند و به مشتریان خدمات ارائه می‌دهند.

وی ادامه داد: با توجه به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تامین دارو و واکسن‌های دامی مورد نیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

او اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان ارزیابی کرد و هدف از این اقدام را در دسترس بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران دانست.

وی افزود: با اقدامات انجام‌شده، کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گرگ ۳۷ گوسفند روستای مرق وسادیان کاشان را تلف کرد
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان غربی ییلاقی است
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟