Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-معاون موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال  از تحقق 57 درصدی تولید و خرید بذر جو خبرداد.
به گزارش سرویس اقتصادی آریا، صمد مبصّر گفت: تولید 68 هزار و 795 تن بذر جو آبی و دیم در سال زراعی جاری هدف‌گذاری شده است که از این میزان تاکنون حدود 57 درصد برداشت و توسط شرکت‌های متولی خریداری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: از فصل برداشت در سال زراعی جاری تاکنون 38 هزار و 753 تن بذر جو در طبقات مختلف برداشت و خریداری شده که معادل حدود 57 درصد برنامه هدف می‌باشد.
معاون موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال  گفت: هدف برنامه ابلاغی تولید بذر جو آبی را 52 هزار و 912 تن و بذر جو دیم را 15 هزار 883 تن عنوان کرد.
وی ادامه داد: تاکنون بیش از 29 هزار و 738 تن بذر جو آبی و 9 هزار و 15 تن بذر جو دیم توسط شرکت های متولی خریداری شده است.
مبصّر نوسانات قیمت دانه جو را از دلایل محقق نشدن 100 درصدی برنامه های تولید این نهاده در چند سال اخیر نام برد و اظهار داشت: نوسانات قیمت دانه جو در بازار بر مصرف و استفاده از بذر جو گواهی شده تاثیر می گذارد، زیرا قیمت بذر جو تابعی از قیمت پایه دانه جو است، مضاف بر این که هزینه های دیگری همچون فرآوری، کیسه گیری، ضد عفونی کردن و کار کارشناسی به بذر جو مصرفی اضافه می شود.
وی با بیان این که امسال وزارت جهاد کشاورزی و به ویژه معاونت امور زراعت برای رفع این مساله، اقدام قابل توجهی انجام داده است، تصریح کرد: پیش از شروع فصل خرید بذر جو به استان ها اعلام شد که قیمت بذر جو بر اساس قیمت دانه جو در بازار تعیین و به صورت توافقی خرید می شود بدون آن که قیمت ثابت و یا قیمت خرید تضمینی ملاک باشد.
معاون موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال افزود: اتخاذ این تصمیم موجب شده تا کنون حدود 57 درصد برنامه تولید و خرید بذر جو در سال جاری محقق شود و پیش بینی می کنیم با ادامه خرید در مناطق سردسیر این عدد به بیش از 60 درصد افزایش یابد.
وی گفت: همچنین قرار شده با توجه به قیمت دانه جو در بازار، معاونت امور زراعت مابه التفاوت هزینه هایی که به بذر جو اضافه می شود را در قالب یارانه پرداخت کند تا بذرهای تولید شده جذب و در سال زراعی 1402-1401 کشت شود.
مبصّر بذر جو مورد نیاز کشور اذعان داشت: با توجه به سطح زیر کشت جو در کشور، سالانه به حدود 250 هزار تن بذر جو آبی و دیم نیاز داریم که مقرر است طبق برنامه یک سوم این مقدار در قالب بذر گواهی شده تامین و توزیع شود.


کدM-ch2531

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جو خرید بذر جو آبی تن بذر جو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۳۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت: فرآوری معادن یکی از مولفه‌های اصلی تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان در سال گذشته بود که این مهم در امسال نیز با جدیت دنبال خواهد شد.

سید محمدرضا هاشمی، ۱۷ اردیبهشت در بازدید از معادن و واحدهای فرآوری سرکویر دامغان و طرود شاهرود با بیان اینکه در سال‌های ۱۴۰۱ و ۴۰۲ در تحقق شعار سال حائز رتبه‌های اول و دوم کشور شدیم، اظهار کرد: استان سمنان یک استان معدنی و صنعتی بوده و بالغ بر ۶۵۰ معدن در استان فعالیت دارند که طی سه سال گذشته فرآوری معادن رشد مطلوبی و ارزشمندی در استان تجربه کرده است.

وی به غنای موادمعدنی در استان پرداخت و افزود: از ۷۰ نوع ماده معدنی شناخته شده در کشور بالغ بر ۴۰ ماده معدنی در استان سمنان وجود دارد. 

هاشمی ادامه داد: جلوگیری از خام فروشی و استقرار فرآوری در محل معادن از تاکیدات رئیس جمهور است که رویکرد ما در استان نیز بر این مهم خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: در منطقه سرکویر در حوزه شهرستان های شاهرود و دامغان موارد مرتبط با گازرسانی در دستور کار قرار داشته و در سفر رئیس جمهوری نیز این مهم مورد تاکید قرار گرفت.

استاندار سمنان تصریح کرد: در راستای تحقق شعار سال و مشارکت مردم، از حوزه معدن حمایت خواهیم کرد.

وی با اشاره به بازدید از چند معدن با هدف آشنایی با مشکلات این بخش گفت: امروز در همین راستا هشت واحد معدنی در شهرستان‌های دامغان و شاهرود مورد بازدید قرار گرفت. 

استاندار سمنان با بیان اینکه معادن استان و خصوصا سرکویر آلایندگی چندانی ندارند ادامه داد: باید مشکلات معادن در حوزه زیرساختی از جمله برق، آب و گاز و... رفع شود.

هاشمی بر فراهم کردن زمینه دسترسی تمامی معادن استان تاکید و اظهار کرد: تامین سوخت بر اساس میزان تولید و نیاز واحدهای معدنی و فرآوری جز مواردی است که امروز در سفر به منطقه سرکویر و بازدید از واحدهای معدنی و فرآوری در دو شهرستان شاهرود و دامغان مطرح و پیگیری شد.

استاندار سمنان در پایان گفت: رعایت موارد و مسائل زیست محیطی در حوزه معادن و تامین برق پایدار برای معادن جنوب استان نیز از دیگر مواردی است که در حوزه معدنی در دستور کار استان قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چگونه دانشجویان، اساتید و طلاب بن خرید نمایشگاه کتاب را فعال کنند؟ + عکس
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • ۸۲ درصد میانگین بارندگی استان بوشهر تحقق یافت
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • خرید بیش از ۱۷۰۰۰۰۰ تن کالا در طرح فجرانه کالابرگ/ این طرح ادامه پیدا می‌کند؟